L’Escola de Música i Arts del Lluçanès s’ha estrenat, aquest primer trimestre del curs 17-18, amb la programació de 4 tallers de curta durada, en els quals hi han participat 43 persones.  Els tallers han arribat a un ventall amplíssim de població (des de 3 mesos fins a 70 anys) i han posat les primeres pinzellades artístiques a l’activitat formativa de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès.

Aquests tallers tenen en comú que duren com a màxim 10 hores, però tots ells són de tipologies ben diferents i s’han portat a terme a diversos municipis del Lluçanès.

El tret d’inici el va donar el taller de “Música per a nadons” que es fa a l’Escola Bressol “La Pitota” de Prats de Lluçanès, adreçat a nens i nenes de 0 a 3 anys. A continuació van venir 5 divendres d'”Il·lustració i enquadernació” a Sant Martí d’Albars. Per últim, les tardes dels dissabtes 25 de novembre i 2 de desembre han tingut lloc un taller de “Gyotaku” a Santa Creu de Jutglar (Olost) i un de “Massatge de so” a Sant Feliu Sasserra, respectivament.

Des de l’EMAL es valora molt positivament la rebuda d’aquesta programació trimestral i ja es preparen amb il·lusió els tallers del segon trimestre del curs 2017-18, que tindran lloc entre gener i març del 2018. A mitjans de desembre els podreu consultar al portal de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès:

www.llucanes.cat/emal/oferta- educativa-curta-durada

Comparticions