Un Nadal més s’han pogut celebrar les Up’s esportives de Nadal al Lluçanès, les activitats esportives organitzades pel Consorci del Lluçanès juntament amb els ajuntaments corresponents tot seguint les pautes marcades per les restriccions contra la Covid-19.

El tret de sortida es va donar amb una activitat de skate a Santa Eulàlia de Puig-oriol el passat 23 de desembre, seguit de ioga a Alpens, tir amb arc i parkour a Prats de Lluçanès, orientació i spinning a Olost, parkour i spinning a Sant Feliu Sasserra, hip hop i tir amb arc a Sant Martí d’Albars, escacs i arts marcials a Sant Bartomeu del Grau, tir amb arc a Santa Eulàlia de Puig-Oriol. En total, les activitats van sumar 139 participants.

Algun dels tallers es van haver de suspendre, però es recuperaran durant el mes de gener. Amb aquests, es donarà per finalitzades les Up’s esportives de Nadal, un programa que pretén  promocionar l’esport per infants i joves del Lluçanès per  prevenir l’abandonament de la pràctica esportiva, enguany sobretot derivada de la Covid-19, facilitar, acompanyar i motivar a provar diferents modalitats esportives.

Comparticions