El passat 1 de desembre es va realitzar el 2n Cros Escolar de Sant Bartomeu del Grau amb la participació d’n total de 101 corredors i corredores, amb l’Organització de l’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau i el CEIP la Monjoia i la col·laboració del Consell Esportiu d’Osona, Consorci del Lluçanès i Diputació de Barcelona.

Van pujar al podi a recollir els seus respectius premis, en categoria Cadet M, 2n Guillem Vilarmau de l’Institut Castell del Quer i en categoria Cadet F, 2a Nora Boix de l’Institut Castell del Quer/CA Vic. En categoria Infantil M, 4t Carles Ferreira (Escola Montjoia) i en Infantil F, 5a Núria Sañas de l’Escola Lluçanès/CA Vic. En la categoria Aleví M, 5è Jan Ferreria (Escola Montjoia) i en Aleví F, 5a Júlia Vila (Escola Montjoia). En Benjamí M, 1r Marc Boix de l’Escola Lluçanès/CA Vic i la categoria Benjamí F, 2a Queralt Sañas de l’Escola Lluçanès/CA Vic. En Pre-Benjamí M, també va pujar al podi en quarta posició Xevi Pons de l’Escola Monjoia de Sant Bartomeu del Grau.

La següent cursa del calendari de la Lliga d’Osona va ser el 12 de gener amb el 8è Cros Escolar de Sant Feliu Sasserra, van participar-hi un total de 113 atletes en les diferents categories.

Diferents atletes del Lluçanès van pujar al podi a recollir els seus respectius premis: En la categoria Cadet F, 2a Aya Hayooun de l’Institut Castell del Quer i premi ZER Gavarresa, en Infantil F, 5a Queralt Aranda de l’Escola Els Roures i premi ZER Gavarresa, en Aleví M, 4t Marc Sallés de l’Escola Els Roures de Sant Feliu Sasserra i premi ZER Gavarresa. En la categoria Aleví F, el Premi ZER Gavarresa va ser per la Núria Vidal. En Benjamí M, 1r Marc Boix de l’Escola Lluçanès/CA Vic i 5è Aleix Téllez de l’Escola Els Roures i també va tenir el premi ZER Gavarresa.

En Benjamí F, 2a Queralt Sañas de l’Escola Lluçanès/CA Vic i 5a Meritxell Vidal de l’Escola Els Roures i premi ZER Gavarresa. En Pre-Benjamí M, el premi ZER Gavarresa va ser pel Roc Dieguez de l’escola Els Roures i en Pre-Benjamí F, 2a Valentina Sauquet de Comptes La Cambra/ CA Vic i 4a Núria Riu de l’Escola Llevant i també va recollir el premi ZER Gavarresa.

El Cros Escolar de Sant Feliu Sasserra es va organitzar a través de l’AFA de l’Escola Els Roures i l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra i la col·laboració del Consorci del Lluçanès, Consell Esportiu d’Osona i Diputació de Barcelona.

La propera cursa del calendari serà el 26 de gener a Torelló i només queden 4 curses per finalitzar la Lliga de Cros Escolar a Osona.

Comparticions