Dins el cicle de tallers xerrades i sortides per a la petita infància i famílies del Lluçanès arriben tres propostes per aquest trimestre.

La primera és la xerrada ‘L’art de posar límits’ que tractarà sobre els aspectes clau per posar límits en l’educació dels infants. Anirà a càrrec de Sònia Kliass, psicòloga especialista en desenvolupament infantil i autora del llibre “L’art de posar límits”.

La segona proposta serà la xerrada ‘Com puc ajudar el meu nadó/infant en el seu desenvolupament psicomotriu?’, on s’explicarà quines són
les condicions òptimes que l’infant ha de tenir perquè hi hagi un bon desenvolupament a tots els nivells (motriu i cognitiu). Anirà a càrrec de Sònia Cugat, fisioterapeuta, professora del mètode Feldenkrais i Psicomotricista.

I finalment tindrà lloc el taller pràctic psicomotriu, que es dividirà en dues sessions una per a infants no caminants, i l’altra, per a infants caminants i fins a 4 anys. Anirà a càrrec de la mateixa professional que la xerrada sobre desenvolupament motriu.

Totes les activitats són gratuïtes, però caldrà fer una inscripció ja que les places són limitades.

Consulta la programació i fes la inscripció a www.llucanes.cat/formacio.

Comparticions