La Diputació de Barcelona juntament amb els municipis participants inicien de nou el projecte d’intercanvis entre municipis de la província de Barcelona del Cicle de Passejades de marxa nòrdica per a gent gran.  Per aquest 2021-22 compartirem les sortides amb els grups de Santa Coloma de Gramenet, Calella, el Lluçanès i Sant Andreu de la Barca.

Dates de les sortides:

  • 1 de desembre a Santa Coloma de Gramenet
  • 15 de febrer a Calella
  • 10 de març a Prats de Lluçanès
  • 6 d’abril a Sant Andreu de la Barca

Les sortides estan destinades a persones acostumades a caminar de forma regular entre 7-9 Km i es practicarà la marxa nòrdica, és per això que recomanem que cadascú es porti els seus pals, en cas de no disposar-ne en tenim alguns parells disponibles.

Per poder inscriure’s a les sortides cal haver participat en alguna de les caminades anteriors del programa “El Lluçanès cap als 100”, ja sigui en les caminades compartides entre diferents pobles com en les individuals o tancades.

Únicament es podran fer les inscripcions trucant per telèfon al Consorci del  Lluçanès 93 888 00 50, i seran per rigorós ordre d’inscripció fins a exhaurir les places disponibles. El període d’inscripció de la primera sortida serà del 22 al 26 de novembre. A partir d’aquí es confirmarà la plaça i caldrà fer el pagament de 5€.

Les sortides es faran amb autobús des de diferents poblacions del Lluçanès, cal portar esmorzar i dinar.

Preu: 5€ per sortida

Comparticions