Tornen les Up’s Esportives de Nadal perquè aquestes festes els nens/es i joves del Lluçanès tinguin l’oportunitat de participar en activitats esportives diverses. Aquestes  estan repartides entre diferents municipis del Lluçanès i són totalment d’assistència gratuïta.

Un total de 24 activitats esportives com el tir amb arc, spinning, calistènia, parkour, canoteràpia, escalada, zumba, circ, psicomotricitat, pàdel i acrosport són les activitats que es podran trobar dins el ventall d’activitats.

Des del Consorci del Lluçanès juntament amb els Ajuntaments s’aposta per fomentar l’esport en valors i la prevenció de l’abandonament de la pràctica esportiva  facilitant espais i activitats d’oci  esportiu  pels joves del Lluçanès.

Aquestes activitats forment part del projecte Valors Up on es realitzen  accions amb diferents agents esportius del territori ( clubs, escoles, institut, pares i mares…) per enriquir i educar amb valors, per donar una bona qualitat esportiva al Lluçanès, evitar l’abandonament de la pràctica esportiva i incidir en la formació dels nens i nenes i joves del territori. El projecte  es desenvolupa des de l’Àrea d’Esports del Consorci del Lluçanès, Serveis Social amb la col·laboració dels Ajuntaments i la Diputació de Barcelona.

Consulteu totes les UP’S DE NADAL ? o a l’agenda d’activitats del Lluçanès www.llucanes.cat/agenda

Comparticions