Dissabte 8 d’octubre, durant tot el dia, es celebrarà la trobada anual dels Casals de la gent gran del Lluçanès. La proposta es promou des de les juntes directives dels mateixos casals i compta amb el suport del Consorci del Lluçanès i l’ajuntament del poble amfitrió, que aquest any és La Torre d’Oristà.

La trobada començarà a les 10 del matí per als més caminadors fent una caminada fins a Puig Ciutat. Tothom qui en tingui ganes, podrà afegir-se a la visita guiada que es farà al mateix jaciment a quarts de dotze, i seguidament, es retornarà cap a La Torre. A partir de la una del migdia està previst fer una tirada de bitlles, per acabar d’obrir gana.  Al llarg del matí,  també es podrà visitar una exposició de pintures i altres treballs al Local Social, situat a la plaça del poble, o una exposició privada de motocicletes.

Un cop acabades les activitats del matí es dinarà a la sala polivalent. Seguidament, sobretaula de màgia amb el Mag Jordi amb l’espectacle La Fàbrica d’Il.lusions.

Per a participar a la trobada cal inscripció prèvia, apuntant-vos al casal del vostre poble, o trucant al telèfon 609972879 abans del dia 5 d’octubre. El preu del dinar és de 20 euros.

Per a més informació: Eva Salvans Camps 609972879  (Dinamització de Gent Gran) o al correu electrònic: dinamitzacio@consorci.llucanes.cat.

Comparticions