Un any més per aquestes dates repetim amb la trobada de les corals del Lluçanès amb temàtica nadalenca. Enguany tindrà lloc el diumenge 19 de gener a partir de dos quarts de 6 de la tarda al Local Social el Centre de Sant Boi de Lluçanès.

Aquest any s’amplia el repertori incorporant-se La Coral de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès, a més de l’actuació de les 9 corals del territori ja habituals: els cantadors d’Oristà, el Cor de La Torre d’Oristà, el Cor del Grau, el Cor de Sant Boi de Lluçanès, la Coral d’Olost, la Coral Sant Jordi de Prats de Lluçanès, la Coral i el grup de joves de Sant Feliu Sasserra i Lluçaveus.

L’acte inclourà la presentació de les corals a càrrec de Josep Maria Masramon Falgueras, vinculat al món del cant coral com a membre del Cor de Sant Boi de Lluçanès i vocal també dels Lluçaveus. L’obertura de l’acte anirà a mans de Marc Parés Muns, vicepresident 2n del Consorci del Lluçanès i alcalde de la població amfitriona d’enguany. S’oferirà també un berenar per a tots els cantaries i acompanyants.

 

Shares