Des del Consorci del Lluçanès s’ha organitzat la segona edició del cicle de xerrades ‘Menja sa, guanya salut’ posant en valor l’alimentació sana i saludable. En la primera edició del 2020 hi van participar 90 persones.

Enguany el cicle agrupa 3 xerrades virtuals repartides entre els mesos d’octubre, novembre i desembre. Aniran a càrrec de professionals i especialistes en nutrició. Les temàtiques de les sessions s’agrupen en tres àmbits; la consolidació de les bases d’una alimentació sana, l’alimentació en l’esport i alimentació infantil.

El tret de sortida de la primera de les xerrades es donarà en el marc de la setmana Bio, que té com a objectiu promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població.

Les xerrades tenen una durada aproximada d’una hora i s’allargaran amb un torn de preguntes perquè els participants puguin resoldre dubtes i interactuar amb els ponents:

  • 19 d’octubre, 19h – Aprèn a desxifrar les etiquetes dels aliments, a càrrec de Raquel Derch.
  • 17 de novembre, 19h – Què es recomana menjar en funció de l’entrenament? Ens aporta beneficis l’entrenament en dejú?, a càrrec de Roger Sans.
  • 2 de desembre, 19h – Claus per una alimentació saludable a la petita infància, a càrrec de Meritxell Bancell.

Totes les sessions són gratuïtes. Les inscripcions ja estan obertes al portal www.llucanes.cat/formacio.

Comparticions