Benvinguts a Pagès, la gran festa de la pagesia catalana, s’adapta a la situació excepcional provocada per la Covid-19, canvia de format aquest any, i no serà presencial. Aquest proper cap de setmana 3 i 4 d’octubre viurem el BAP2020 des de la comoditat i la seguretat de casa.

Una representació dels productors i productores inscrits a Benvinguts a Pagès programaran tot tipus d’activitats divulgatives a la xarxa, entre les quals destaquen xerrades, visites virtuals, receptes, entrevistes i tutorials amb consells sobre alimentació, i tothom en podrà participar gratuïtament des de casa.

Experiència virtual: A través dels perfils de Benvinguts a Pagès a les xarxes socials, els dies 3 i 4 d’octubre es podrà conèixer el dia a dia de diferents pagesos i pageses que seran entrevistats i explicaran els secrets de l’elaboració de productes, el treball a l’horta o a les granges. Les visites guiades virtuals donaran al públic l’oportunitat de conèixer explotacions de carn, embotits, aviram, ous i altres productes d’horta i posar en valor la feina de pagesos i ramaders.

Al Lluçanès hi participarà l’explotació El Soler de n’Hug, a través d’una entrevista directe a Instagram Live amb Xavier Pérez Esquerdo, el dissabte 3 d’octubre a les 13h al compte d’instagram de @benvingutsapages

 

 

El Consorci del Lluçanès som delegats de Benvinguts a Pagès (BDs) i coordinem el projecte, la promoció i la difusió BaP al Lluçanès, amb col·laboració amb el Consell Comarcal d’Osona (DARP, turisme i promoció econòmica).

Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, en una actuació coordinada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, i del Departament d’Empresa i Coneixement, a través de l’Agència Catalana de Turisme. Col·laboren al projecte la Fundació Alícia, els Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme i altres entitats i associacions que treballen per la revalorització i la promoció del sector.

Shares