El cap de setmana del 9 i 10 de juny torna Benvinguts a Pagès a tot Catalunya i el Lluçanès en participa activament.

La proposta és una molt bona oportunitat per redescobrir el món de la pagesia, trepitjar el territori, conèixer l’origen dels productes alimentaris que consumin cada dia, tastar les elaboracions de les explotacions participants i omplir el rebost amb productes de proximitat.

  • Al Lluçanès es podran visitar gratuïtament les explotacions de: Betara, Formatges de Lluçà i el Soler de n’Hug.
  • A més, el restaurant Cal Baumer se suma a la proposta amb un menú especial amb productes locals durant el Benvinguts a Pagès. Per complimentar la oferta, sis allotjaments del Lluçanès ofereixen descomptes especials durant el cap de setmana: Ca l’Avi, Cal Safraner, El Terrat de Ca l’Avi, Les Vinyes Grosses, La Codina Rural i La Casagran.
  • A més podreu participar d’una activitat complementària que consistirà en fer un taller de pa a càrrec del Forn Cal Pujals de Sant Boi del Lluçanès. Aquesta activitat requerirà inscripció obligatòria i té un cost de 5€ per persona amb gratuïtat pels membres del Club Súper 3.

Tota la informació a: www.benvingutsapages.cat

 

Comparticions