Diversos municipis del Lluçanès acullen, entre els mesos de desembre i gener, una gran varietat de propostes esportives gratuïtes com arts marcials, hip-hop, malabars o rutes familiars amb bicicleta.

Amb aquesta programació, que dona continuïtat a les Up’s de Nadal d’anys anteriors, el Consorci del Lluçanès, juntament amb els diversos ajuntaments, aposta per fomentar els valors de l’esport i la prevenció de l’abandonament de la pràctica esportiva facilitant espais i activitats d’oci esportiu per als joves de la comarca.

Les inscripcions es poden fer fins al dia 22 de desembre als respectius ajuntaments. Aquestes activitats formen part del projecte Valors Up, a través del qual es realitzen accions amb diferents agents esportius del territori (clubs, escoles, institut, pares i mares…) amb l’objectiu d’enriquir i educar amb valors, donar una bona qualitat esportiva al Lluçanès, evitar l’abandonament de la pràctica esportiva i facilitar l’accés a l’esport.

El projecte es desenvolupa des de l’Àrea d’Esports del Consorci del Lluçanès amb la col·laboració dels ajuntaments i la Diputació de Barcelona.

Comparticions