Després de setmanes de treball amb les persones joves i voluntàries i en línia amb una clara aposta per l’èxit educatiu dels joves, engega al Lluçanès un projecte educatiu pioner referent en mentoria i orientació acadèmica.

El projecte està impulsat per la Fundació Bofill i s’està portant a terme a diferents punts del territori català. El Lluçanès s’ha sumat a aquesta primera edició establint un “Punt mentora Lluçanès” que està coordinat i gestionat pel Consorci del Lluçanès i Lluçanès Jove i que ha comptat, en tot moment, amb el suport de l’Institut Castell del Quer.

El projecte està centrat en la mentoria com a eina per poder oferir orientació acadèmica personalitzada amb l’objectiu de potenciar les habilitats dels joves de 3r i 4t d’ESO, inspirar-los a aconseguir les seves metes acadèmiques i contribuir a la continuïtat educativa en la postobligatòria.

Aquest passat dimecres, 31 de gener, les primeres parelles es van conèixer i van compartir, a través de la dinamització d’Enjok, una primera sessió distesa i divertida jugant a diferents jocs de taula per trencar el gel i deixar fluir així les primeres complicitats entre persones mentores i mentorades.

A partir d’avui, les parelles ja comencen a caminar soles per compartir i buscar recursos de cara les inquietuds acadèmiques dels joves. Es trobaran setmanalment fins el mes de juny.

Esperem i desitgem que siguin espais de creixement tant per part dels mentors com dels mentorats.

Comparticions