En aquesta diada de Sant Jordi que s’aproxima on tot serà tan atípic i singular volem omplir els balcons de tots els racons del Lluçanès de dracs, princeses i cavallers, de música i cançons, de rialles i d’amor, fent que els menuts i menudes de casa en siguin protagonistes!

Des del Consorci del Lluçanès i el Centre de Recursos Pedagògics, extensió de Perafita i amb el suport de les escoles, escoles bressol i els ajuntaments, es promou una activitat per celebrar la diada de Sant Jordi a tots els pobles del Lluçanès.

El dia 23 quan siguin les 12h del migdia tots els nens, nenes i famílies del Lluçanès sortirem als balcons, terrasses, jardins, finestres… per cantar tots plegats una cançó en honor a la llegenda de Sant Jordi i una en honor a la rosa, el llibre i l’amor, també protagonistes d’aquest dia.

Aquí podeu escoltar les cançons i començar els assajos!

Us animem a sortir disfressats de dracs, cavallers, princeses o altres elements vinculats
al Sant Jordi. Prepareu o creeu les vostres disfresses! Algunes idees de disfresses: https://www.pinterest.es/2santosmarta/disfreses-sant-jordi/ 

Si us graveu o fotografieu (en horitzontal) ens ho podeu enviar a formacio@consorci.llucanes.cat i en farem un vídeo-recull que publicarem a la web i a les xarxes socials del Consorci del Lluçanès.

Bona diada de Sant Jordi a tothom!

Comparticions