Les activitats del curs 22-23 destinades a infants de 0-6 anys i les seves famílies han posat punt i final amb un total de gairebé 100 participants.

El programa, que per tercer curs escolar s’està portant a terme al territori, s’ha consolidat, amb el suport de les escoles, escoles bressol i AFAs, amb una bona participació i una gran varietat de propostes.

Durant el primer trimestre es va portar a terme una xerrada sobre “Primers auxilis a la petita infància” i un taller de “Joc en família”. El segon trimestre es van programar 3 tallers sobre la “Comunicació a través del tacte i del contacte”. Finalment, el tercer trimestre s’ha realitzat un taller d’“Emocions i sexualitat”, una xerrada sobre “Educació i comunicació” i finalment una “Visita familiar al Soler de N’Hug” el passat 14 de maig, que tancava l’edició d’enguany.

Els objectius d’aquest programa són enfortir els vincles de les famílies amb els seus fills i filles; debatre, reflexionar i formar-se sobre criança i educació i proporcionar espais d’oci educatiu mitjançant sortides familiars a diferents recursos que ens ofereix l’entorn proper. A més també vol dinamitzar i donar a conèixer les escoles bressol municipals com espais educatius més enllà del temps lectiu i afavorir la coneixença i les relacions entre famílies de diferents municipis del Lluçanès.

De cara al mes de setembre, es programaran noves activitats pel curs 2023-2024, de les quals es farà difusió pels canals habituals del Consorci del Lluçanès.

Comparticions