El divendres a la tarda arrenca el Mercat del Ram de Vic que es portarà a terme al llarg de tot el cap de setmana amb una cartellera molt variada d’activitats.

Des del Consorci del Lluçanès serem presents a la Mostra de Turisme d’Osona amb informació sobre el territori i totes les activitats i productes turístics vinculats al Lluçanès. Enguany, s’aprofitarà l’ocasió per donar a conèixer el recentment editat receptari del blat forment que representa un pas més en l’aposta per a la recuperació de la varietat antiga de blat al territori.

Per altra banda, l’associació de productors i elaboradors del Lluçanès “el Lluçanès a Taula” disposarà d’estand propi a l’espai Terra i Cuina ubicat al Passeig de Vic. A l’estand es donaran a conèixer els productes i productors que formen l’associació i es podran comprar els productes elaborats amb tòfona de Noiretblanc, blat forment i farina de blat forment del Mas Terricabras, i embotits del Taulell, tots del Lluçanès.

Dins el programa d’activitats de l’Espai Terra i Cuina, el dissabte dia 13 d’abril a les 17h es farà el tast guiat “El Lluçanès més Gustós”, emmarcat amb la ruta del pa i la ruta de la llet. En aquesta activitat es farà una breu presentació del Lluçanès i es parlarà de les dues rutes agroalimentàries (Ruta del Pa i Ruta de la Llet). El tast anirà conduït de la mà de David Sanglas, coordinador de l’Espai Terra i Cuina i professor a l’Aula d’Hostaleria al Ripollès, amb la col·laboració de Betara i Noiretblanc que faran d’amfitrions dels seus productes. Us hi esperem a tots, les places són limitades i els tiquets es podran trobar a la taverna Terra Cuina a la Plaça del Carbó.

 

 

 

 

Comparticions