El passat 28 de març es va realitzar la primera jornada d’orientació entre els municipis de Sant Feliu Sasserra i Oristà amb un total de 80 participants.

Els participants van valorar molt positivament l’activitat! Descobrir racons nous, buscar fites i afrontar els reptes d’orientació (acompanyats per un mapa del a zona) a través d’una activitat esportiva i d’oci, conèixer indrets especials i d’interès natural o patrimonial, va portar a les famílies o grups bombolla a passar una bona estona!

La segona jornada tindrà lloc el dia 11 d’abril al Lluçanès nord entre els municipis d’Alpens, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Boi de Lluçanès i Sobremunt. Concretament la sortida del recorregut serà al Santuari de la Mare de Déu dels Munts: Google Maps . El format de la jornada d’orientació serà el mateix, per famílies i/o grups de 6 persones màxim amb sortides cada 10 minuts i es realitzarà un recorregut aproximat de 5 Km apte per a tothom.

S’indicarà un punt de sortida i el guia repartirà un mapa i s’explicarà el funcionament general de l’activitat.

Aquestes jornades estan parcialment subvencionades pels ajuntaments del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès. El preu de l’activitat per cada grup és de 5€ i cal fer reserva prèvia (https://btiquets.com/event/orientacio-amb-familia-llucanes-nord) amb places limitades.

Podeu trobar tota la informació a : https://www.llucanes.cat/activitats-dorientacio-en-familia-al-llucanes/

Les  activitats estan dinamitzades per l’empresa Dinàmic Guies de Muntanya.

 

 

Comparticions