Aquesta temporada d’estiu s’estrena un nou fulletó general del Lluçanès.

Es tracta d’un material turístic global que recull, de forma genèrica i sintètica els principals atractius turístics i patrimonials del Lluçanès classificats segons diferents àmbits: patrimoni cultural, Lluçanès natural, Lluçanès actiu, Pobles i ruralitat, Gastronomia i productes, Fires i mercats, Identitat i tradicions i Lluçanès esdeveniments. A cada apartat s’ha creat un destacat dels productes turístics: les joies del romànic del Lluçanès, miradors del Lluçanès, rutes BTT, rutes agroalimentàries, etc.

El fulletó inclou un mapa del territori amb la identificació de diversos punts: arbres monumentals, balmes, castells, centres d’interpretació, esglésies, jaciments arqueològics, miradors, ponts medievals, nuclis d’interès, zones habilitades per pícnic, indrets amb llegendes, àrees d’autocaravanes, allotjaments, restaurants, etc.

Així mateix també s’hi ha incorporat el decàleg de bones pràctiques turístiques del Lluçanès, amb les principals recomanacions per tal de promoure un turisme responsable, respectuós i conscient. El fulletó s’ha realitzat en català i anglès, i queda pendent crear la versió en castellà i francès que serà consultable online.

Es pot descarregar a través del portal de Lluçanès Turisme: fulletó general del Lluçanès (versió web)

O versió en alta resolució: fulletó general del Lluçanès

Comparticions