Un total de 133 atletes van córrer el diumenge 19 de novembre el 9è Cros Escolar de Prats de Lluçanès, aquesta cursa està dins el calendari de la Lliga Comarcal de Cros Escolar d’Osona organitzada pel Consell Esportiu.

El Cros Escolar de Prats és el novè any consecutiu que s’organitza des de les AMPA’s de l’Escola Lluçanès i FEDAC de Prats de Lluçanès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i el Consorci del Lluçanès. Cal destacar la bona participació d’atletes del Lluçanès, amb una cinquantena de participants.

En la categoria Cadet Masculí el 1r classificat va ser el Miquel Crous d’Alpens i corredor del Club Atlètic Vic, en la categoria Infantil Femení  2a la Nora Boix de Prats de Lluçanès (CA Vic) i 3a la Rim Haourigui de la FEDAC de Prats, en la categoria Infantil Masculí 2n Classificat Guillem Vilarmau de Santa Maria de Merlès, en la categoria Aleví Femení  3a la Núria Sañas de Prats de Lluçanès (CA Vic), 5a la Carla Puig de la FEDAC de Prats de Lluçanès, la categoria Benjamí Masculí Joan Gorchs de l’Escola Lluçanès, en la categoria Prebenjamí Masculí 1r Marc Boix de l’Escola Lluçanès, 3r Aleix Tellez de l’Escola els Roures de Sant Feliu Sasserra i 4t Marc Cornellas de l’Escola Lluçanès en la categoria de Prebenjamí Femení 1a la Queralt Sañas de Prats de Lluçanès (CA Vic) i 5a Zaira Martínez de l’Escola Lluçanès.

La lliga consta de 10 proves, de les quals tres s’organitzen al Lluçanès. La propera cursa del calendari és a Vinyoles el 26 de novembre, a Vic el 17 de desembre, Sant Feliu Sasserra el proper 14 de gener, a Torelló el 21 de gener, la Gleva el 4 de febrer i la última cursa de la lliga serà el 18 de febrer a Folgueroles on es farà l’entrega de premis dels primers classificats de la Lliga Comarcal.

Comparticions