El diumenge 14 de gener, l’església parroquial d’Olost de Lluçanès es va omplir amb més de 260 persones que van assistir a la 5a Trobada nadalenca de Corals del Lluçanès.

L’obertura de la trobada va ser a mans de Josep Maria Freixanet i Mayans, alcalde del municipi, i la presentació de l’acte i de les diferents corals participants va ser dirigida per Pere Martí Grau, regidor de l’àrea de serveis a la ciutadania. L’acte va arrencar amb l’actuació de El Cor del Grau. A continuació van anar actuant la resta de corals; aquest any amb un total de 7 corals i cors que van delectar el públic: El Cor del Grau, el Cor de Sant Boi de Lluçanès, els Cantadors de La Torre, la Coral Sant Jordi, la Coral de Sant Feliu Sasserra, els Cantadors d’Oristà i la Coral d’Olost, d’acord amb l’ordre d’actuació. Destacar que aquest any els Grup de joves de Sant Feliu va poder participar en l’acte oferint-nos “El Rei Negre” que de ben segur va fer emocionar a més d’un. Enguany, el grup Lluçaveus no va poder participar en l’acte per problemes d’agenda.

Un cop acabades les actuacions individuals, els membres de totes les corals i cors van pujar a l’escenari per cantar la cançó conjunta, El Desembre Congelat, de la qual també hi va participar el públic assistent.

Tot seguit i per cloure l’acte, els membres de la Coral d’Olost van convidar a totes les persones presents a un bon berenar ofert en l’espai del Casal dels Avis del mateix municipi.

Aquesta activitat ha estat organitzada pel conjunt de corals i cors del Lluçanès, amb el suport de la Directora del Centre de Dia Bona Sort de Prats de Lluçanès i la dinamitzadora de la gent gran del Consorci del Lluçanès. Col·laboren en l’acte l’Ajuntament d’Olost, i el Consorci del Lluçanès.

 

Comparticions