Un total de 107 atletes van córrer el diumenge 14 de gener el 6è Cros Escolar de Sant Feliu Sasserra, aquesta cursa està dins el calendari de la Lliga Comarcal de Cros Escolar d’Osona organitzada pel Consell Esportiu.

El Cros Escolar de Sant Feliu Sasserra és el sisè any consecutiu que s’organitza des de l’AMPA de l’Escola Els Roures amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra i el Consorci del Lluçanès. Cal destacar la bona participació d’atletes del Lluçanès, amb una quarantena de participants.

Diferents atletes del Lluçanès han pujat al podi  per recollir els trofeus o medalles corresponents:  en Infantil Masculí 1r classificat Guillem Vilarmau de Santa Maria de Merlès (CA Vic). En Infantil Femení 1a classificada Nora Boix de Prats de Lluçanès (CA Vic) i  5a la Queralt Vila de Sant Feliu Sasserra (Institut Castell del Quer). En la categoria Aleví Femení 3a Núria Sañas de Prats de Lluçanès (CA Vic). A la categoria Benjamí Masculí 5è classificat Marc Sallés de Sant Feliu Sasserra (Escola Els Roures). En Prebenjamí Masculí 2n classificat Marc Boix de Prats de Lluçanès (Escola Lluçanès), 3r Aleix Téllez de Sant Feliu Sasserra (Escola Els Roures) i 5è Lluc Torras de Sant Feliu Sasserra (Escola Els Roures). En categoria Prebanjamí Femení 1a Carla Grifell de Prats de Lluçanès (Escola Lluçanès) i 5a la Fàtima Hayoum de Sant Feliu Sasserra (Escola Els Roures).

Al finalitzar les categories puntuables pel campionat d’Osona els nens i nenes nascuts a partir del 2013 també van poder participar, van atrevir-se tot i la boira i la pluja que van ser presents durant tota la matinal atlètica i van tancar així el Cros Escolar de Sant Feliu Sasserra.

Comparticions