El diumenge 13 de gener es va celebrar la 6a Trobada de les Corals del Lluçanès. Aquest any el poble que va acollir-la va ser Sant Bartomeu del Grau essent-ne l’escenari l’església parroquial del mateix poble, aplegant a més de 250 persones.

L’obertura de la trobada va ser a mans d’Isaac Peraire Soler, president del Consorci del Lluçanès, i Josep Salvans Crespi, regidor de Sant Bartomeu del Grau. La presentació de l’acte i de les diferents corals participants va ser a mans de Carme Fernández, vocal del Cor del Grau i del grup Lluçaveus. L’acte va arrencar amb l’actuació dels més petits, El grup de joves de Sant Feliu, que ens van delectar amb dues peces nadalenques: Blanc de Nadal i Ja ve Nadal. A continuació van anar actuant la resta de corals; aquest any amb un total de 8: El Cor de la Torre, la Coral Sant Jordi, la Coral de Sant Feliu Sasserra, els Cantadors d’Oristà, la Coral Noves Veus d’Olost, el Cor de Sant Boi de Lluçanès, el Cor del Grau i Lluçaveus, d’acord amb l’ordre d’actuació.

Un cop acabades les actuacions individuals es va cloure l’acte amb l’actuació final: els membres de totes les corals i cors van pujar a l’escenari per cantar la cançó conjunta, Joia en el món, sota la direcció de Jordi Vilaseca i amb l’acompanyament al piano d’Anna Gorchs, peça que va fer trontollar l’altar i emocionar al públic.

Seguidament, totes les persones presents estaven convidades a un bon berenar que es va servir al Teatre del Casal, organitzat pels membres del cor amfitrió amb la col·laboració del Consorci del Lluçanès i l’Ajuntament de Sant Bartomeu en agraïment a tots els cors i corals participants .

Aquesta activitat ha estat organitzada pel conjunt de corals i cors del Lluçanès, amb el suport de la Directora del Centre de Dia Bona Sort de Prats de Lluçanès i la dinamitzadora de la gent gran del Consorci del Lluçanès. Col·laboren en l’acte l’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau, i el Consorci del Lluçanès.

Comparticions