A l’Estudi de Lluçà, el passat dissabte 11 de febrer, va tenir lloc la 5a trobada d’alcaldes i regidors del Lluçanès amb la presència del Sr. Marc Castells, Vicepresident de la Diputació de Barcelona.

En la trobada es va presentar l’estat dels projectes del Consorci del Lluçanès, algunes dades dels serveis del 2016 i les línies de treball per aquest 2017. Una de les novetats va ser la presentació de la nova pàgina web del Consorci del Lluçanès que destacarà per la seva aposta per la transparència i la informació de tots els projectes i actuacions del Consorci. En la mateixa trobada es va aprofitar per aprofundir en alguns aspectes que es volen treballar aquest 2017 com l’Escola de Música i Centre d’Arts Escèniques del Lluçanès o la deixalleria mancomunada.

Un cop finalitzada la presentació dels projectes el Vicepresident de la Diputació va presentar algunes de les línies de suport que la Diputació de Barcelona té iniciades pels ajuntaments i va destacar alguns dels projectes que la pròpia Diputació implanta al Lluçanès a través del Consorci com per exemple el programa de Cultura Emprenedora a l’Escola.

L’acte va finalitzar amb la presentació del Programa d’Actuacions de la Carta del Paisatge del Lluçanès el qual recull fins a 10 projectes marc i 45 actuacions obtingudes fruit dels resultats de les reunions sectorials i de la recopilació d’antecedents i iniciatives. Més informació: https://paisatgellucanes.cat/

La trobada va finalitzar amb la visita dels acaldes i regidors del Monestir de Santa Maria de Lluçà i pujada al Castell de Lluçà.

Comparticions