El dissabte dia 1 d’octubre va tenir lloc la 4a trobada d’alcaldes i regidors del Lluçanès. En aquesta ocasió la trobada va tenir lloc al Centre Cívic d’Olost i va comptar amb la presència de Laura Vilagrà, Delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central.

La reunió va començar amb la presentació del President del Consorci, Isaac Peraire, on va fer un resum dels principals projectes després d’un any al capdavant del Consorci. Cada projecte i àmbit de treball va ser desgranat després pel seu responsable els quals van destacar alguna de les activitats principals: renovació de la pàgina web del Consorci i noves accions de comunicació, programa d’activitats d’envelliment actiu per tot el Lluçanès, arquitecte compartit, deixalleria mancomunada, servidor en el núvol compartit, escola bressol del Lluçanès, escola comarcal de música i dansa, projectes per potenciar l’emprenedoria, la capacitació i ocupació juvenil, la Carta del paisatge del Lluçanès, projectes esportius… entre molts d’altres.

aaaaolost2

En el seu torn, la Laura Vilagrà va explicar les funcions de la Delegació del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central i es va posar a disposició dels ajuntaments del Lluçanès i del Consorci per a continuar treballant de forma plegats en diferents reptes del món local així com en l’oficialitat de la comarca del Lluçanès.

El Consorci del Lluçanès actualment treball en set projectes diferenciats:

– Desenvolupament Econòmic i Territorial: ocupació, empresa, desenvolupament rural i turisme.

– Atenció a les persones.

– Educació i formació.

– Centre de serveis.

– Cultura, esports i joventut.

– Comunicació i TIC.

– Residus.

Les trobades d’alcaldes i regidors del Lluçanès pretenen ser un espai de debat, intercanvi i seguiment dels projectes del Consorci del Lluçanès i se celebren de forma itinerant en diferents municipis del Lluçanès. Fins al moment s’han celebrat a Santa Creu de Jutglar, Oristà, Sant Martí d’Albars i Olost.

Comparticions