Molt bona acollida del 3r Cros Escolar Mini Via Castrum de Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà), durant el matí de diumenge 21 d’octubre es va celebrar la segona cursa de la Lliga Comarcal d’Osona de Cros Escolar amb molt bona participació, 150 atletes van córrer a les diferents curses distribuïdes en deu categories diferents.

Acompanyats d’un matí assolellat els nens i nenes van poder gaudir de l’esport i l’entorn natural que ofereix aquest tipus d’esdeveniments i a la vegada promocionar l’esport saludable a la població infantil. Al finalitzar les curses de les categories oficials també es va realitzar una cursa per als més petits, així també van poder gaudir de la matinal esportiva.

En la categoria infantil femení la Nora Boix del Club Atlètic Vic i de Prats de Lluçanès va pujar al podi en cinquena posició, en la categoria benjamí masculí primer classificat va ser el Marc Boix de l’escola Lluçanès i en benjamí femení cinquena la Queralt Sañas de l’Escola Lluçanès i del Club Atlètic Vic.

La lliga consta de 12 proves, de les quals quatre s’organitzen al Lluçanès. La propera cursa del calendari és a Calldetenes (4 de novembre) i Prats de Lluçanès (18 de novembre). La última cursa de la lliga serà el 24 de febrer a Folgueroles on es farà entrega de premis dels millors classificats de la lliga.

Comparticions