En total 162 atletes van prendre la sortida a les curses del 2n Cros Escolar Mini Via Castrum de Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà) del passat  22 d’octubre, dels quals un total de 35 nens i nenes eren de les escoles del Lluçanès.  Les curses de Cadets, Infantils, Alevins, Benjamins, Prebenjamins tan masculí com femení són puntuables per la lliga organitzada pel Consell Esportiu d’Osona.

En la categoria Cadet Masculí el 1r classificat va ser el Miquel Crous d’Alpens i corredor del Club Atlètic Vic, en la categoria Infantil Masculí el 1r classificat va ser Aniol Clavell Clotet de l’Institut Castell del Quer i del municipi de Sant Boi de Lluçanès , 5è classificat Joan Boatella de l’Escola Els Roures de Sant Feliu Sasserra, en la categoria Infantil Femení 5a la Nora Boix de Prats de Lluçanès (CA Vic), en la categoria Prebenjamí Masculí el 1r classificat va ser Aleix Tellez de l’Escola els Roures de Sant Feliu Sasserra, 3r  classificat Marc Boix i 5è Marc Cornellas de l’Escola Lluçanès de Prats de Lluçanès i en categoria Prebenjamí Femení 1a la Queralt Sañas i 5a Carla Grifell de l’Escola Lluçanès de Prats de Lluçanès.

Per finalitzar la jornada es va realitzar una cursa per els més petits.

El Cros Escolar 2a Mini Via Castrum s’ha organitzat des del Consell Comarcal d’Osona conjuntament amb l’Ajuntament de Lluçà, l’AMPA de l’Escola Gafarró i el Consorci del Lluçanès.

La lliga consta de 10 proves, de les quals tres s’organitzen al Lluçanès. La propera cursa del calendari és a Calldetenes (5 de novembre) i Prats de Lluçanès (19 de novembre). La última cursa de la lliga serà el 18 de febrer a Folgueroles on es farà entrega de premis dels millors classificats de la lliga.

Més informació al Consell Esportiu d’Osona

 

 

Comparticions