La festa del paisatge passa a ser el pròxim dissabte 23 de setembre al matí al Roure de la Senyora. Guardeu-vos la data!

Per motius meteorològics i de proximitat amb l’època de vacances, hem decidit posposar la presentació del Programa d’actuacions de la Carta del paisatge del Lluçanès i la festa del paisatge. Així, i aprofitant també les forces renovades després de les vacances i de cara a començar bé el nou curs, es proposa la data del pròxim dissabte 23 de setembre pel matí (hora a determinar) al mateix enclau emblemàtic del Roure de la Senyora, a Sant Boi del Lluçanès.

Per venir només cal que confirmeu la vostra assistència omplint el breu formulari que trobareu aquí. També podeu enviar un correu-e a sdr.consorci@llucanes.cat o trucar al 93 888 00 50.

Us recordem que durant la jornada, es presentarà el programa d’actuacions i la proposta de governança de la Carta del paisatge del Lluçanès, i es comptarà amb la participació de persones i col·lectius que ja treballen amb diferents projectes i iniciatives pel paisatge explicant les seves experiències. A més també, la festa del pasiatge tindrà un moment participatiu per poder consultar el programa d’actuacions, hi puguem dir la nostra i implicar-nos-hi, coneixer més a fons les experiències en favor del pasiatge, i tot amenitzat amb un tast de productes locals, i en un entorn immillorable. Consulta sota el programa de la jornada.

Més informació: https://paisatgellucanes.cat/

Comparticions