Un any més, el Lluçanès ha acollit les Up’s esportives de Nadal, un seguit d’activitats esportives organitzades pel Consorci del Lluçanès juntament amb els ajuntaments corresponents per dinamitzar l’esport durant les vacances de Nadal.

L’edició d’enguany d’aquest programa, que vol promocionar l’esport per infants i joves del Lluçanès, prevenir l’abandonament de la pràctica esportiva i motivar i provar diferents modalitats esportives, ha aplegat un total de 205 participants.

El tret de sortida es va donar el 27 de desembre amb diverses activitats: una sessió de hip hop a Alpens, un tastet esportiu d’hoquei, voleibol i bàdminton a Sant Bartomeu del Grau, una ruta familiar amb bicicleta a Sant Martí d’Albars, una classe d’spinning a Sant Feliu Sasserra i una activitat de boxa a Santa Eulàlia de Puig-oriol.

Les activitats van seguir el dia 28, amb arts marcials a Alpens, orientació a Olost, una ruta familiar amb bicicleta a Oristà, hip hop a Sant Bartomeu del Grau i una sessió de canoteràpia a Sant Martí d’Albars. El 29 de desembre, els joves d’Oristà també van tenir l’oportunitat de ballar hip hop, i es va fer una activitat d’orientació a Sant Boi de Lluçanès.

Per acabar, i ja entrat el mes de gener, va ser el torn d’una sessió d’spinning a Olost i un tastet esportiu de diferents disciplines a Perafita. Perafita també va acollir una activitat de malabars i jocs, així com Prats de Lluçanès i Sobremunt. Per altra banda, Prats també va comptar amb una activitat d’escacs i el hip hop va ser protagonista a Santa Eulàlia de Puig-oriol el dia 3.

Comparticions