Un any més, el Lluçanès ha acollit les Up’s esportives de Nadal, un seguit d’activitats esportives organitzades pel Consorci del Lluçanès juntament amb els ajuntaments corresponents per dinamitzar l’esport durant les vacances de Nadal.

Les activitats d’aquest programa, que vol promocionar l’esport per infants i joves del Lluçanès, prevenir l’abandonament de la pràctica esportiva i motivar i provar diferents modalitats esportives, van reunir un total de 200 participants.

El tret de sortida es va donar amb una activitat de tir amb arc el 27 de desembre a Olost. També a Olost, el dia 18 de desembre es va realitzar una sessió d’spinning, mentre a Sant Feliu Sasserra i Santa Eulàlia de Puig-oriol s’hi organitzava una activitat de dansa hip hop. El 29 de desembre es fa fer esgrima a Alpens i hip hop a Oristà, i el dia 30 de desembre Prats de Lluçanès es va centrar en el tir amb arc i Sant Bartomeu del Grau en el parkour.

El dia 2 de gener, els escacs van ser protagonistes a Perafita, l’spinning a Sant Boi de Lluçanès i els malabars a Sant Martí d’Albars. Per altra banda, el dia 3 de gener es van realitzar arts marcials a Alpens, hip hop a Sant Boi de Lluçanès, malabars a Sant Feliu Sasserra i circ per joves a Santa Eulàlia de Puig-oriol. L’últim dia d’activitats va ser el dia 4 de gener, que va tenir lloc un taller d’skate a Prats de Lluçanès i un de malabars a Sobremunt.

Comparticions