Diumenge 2 de desembre es va celebrar el 1r Cros Escolar de Sant Bartomeu del Grau organitzat per l’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau i el CEIP La Monjoia amb la col·laboració del Consorci del Lluçanès, el Consell Esportiu d’Osona i la Diputació de Barcelona.

En les diferents categories puntuables per la Lliga comarcal d’Osona va participar un total de 97 corredors i corredores, al finalitzar aquestes curses també es va fer una categoria per als més petits i petites nascudes a partir del 2014, els quals van tenir un obsequi per haver participat.

Al finalitzar les curses es va fer l’entrega de premis, van pujar al podi en categoria Infantil Masculí 4t Carles Ferreira de l’Escola la Monjoia de Sant Bartomeu del Grau, en Infantil Femení 4a posició  la Nora Boix de Prats de Lluçanès (CA Vic), en Aleví Femení 5a Núria Sañas de l’Escola Lluçanès  (CA Vic), en Benjamí Masculí 1r Marc Boix de l’Escola Lluçanès i en la categoria Benjamí Femení 4a Queralt Sañas de l’Escola Lluçanès (CA Vic).