Art en connexió, un projecte artístic coordinat per l’Escola de Música i Arts del Lluçanès, amb la participació de 9 escoles del territori, i amb el suport de l’àrea d’Educació del Consorci del Lluçanès, celebra la seva tercera edició amb una representació oberta a tothom. L’acte serà el proper 19 d’abril a les 6 de la tarda al pati de l’Escola Els Roures de Sant Feliu Sasserra.

Durant el segon i part del tercer trimestre del curs, els infants participants (1r i 2n de primària i en alguns casos també 3r i 4t) han après les cançons de la cantata “El follet valent” i han treballat en comissions, juntament amb altres escoles, per tal de preparar diferents aspectes de la representació com són les coreografies, el vestuari, els elements de difusió i comunicació i els decorats.

Es tracta, doncs, d’un projecte artístic que permet explorar diferents àmbits creatius i, alhora, generar vincles entre escoles a partir del treball col·laboratiu.

Durant les darreres setmanes, professorat de l’EMAL ha visitat totes les escoles per tal de posar en comú la feina feta i unificar criteris interpretatius.

Ara els queden uns quants dies per acabar de preparar-se pel dia de la representació, on també es comptarà amb alumnat de teatre per fer la narració de la història i amb professorat de l’EMAL que farà l’acompanyament musical en directe.

Comparticions