El Consorci del Lluçanès ha presentat a totes les famílies del Lluçanès la programació d’Activitats per a pares i mares al Lluçanès pel trimestre Setembre-Desembre de 2016. Aquestes activitats, que inclouen xerrades, tallers, espais de formació, etc. formen part del projecte CREIXEM PLEGATS, que el Consorci del Lluçanès amb el suport de les AMPAs, els ajuntaments, el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona (extensió de Perafita) i Diputació de Barcelona tira endavant dins el marc del Pla Territorial Educatiu Lluçanès Territori Educador.

De moment ja s’han realitzat dues activitats: el 28 de setembre a St. Feliu Sasserra amb la xerrada «Com parlem, sentim i escoltem a casa? I fora de casa?» i el 10 d’octubre a Alpens amb la xerrada «Educar sense cridar». La propera serà a Prats de Lluçanès els propers 17 i 24 d’octubre.

D’altra banda, enguany s’ha pogut comptar amb dos cicles de tallers del programa Créixer en família del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Aquests estan oberts als pares i mares de tot el Lluçanès i en aquesta ocasió es duran a terme als municipis d’Olost i de St. Feliu Sasserra. La intenció és alternativament oferir-los a altres municipis del territori.

El dos cicles per aquest trimestre són:

– Cicle Créixer en família per a pares i mares amb fills de 0 a 3 anys.

Lloc: Escola Bressol Estel. C/ Raval del mig,15. Olost.

– Cicle Créixer en família per a pares i mares amb fills de 3 a 10 anys.

Lloc: Escola Els Roures C/ St. Roc, s/n. St. Feliu Sasserra.

Us podeu inscriure al Consorci del Lluçanès (93 888 00 50 o formacio.consorci@llucanes.cat ).

www.formacio.llucanes.cat

Comparticions