El cros escolar Mini Via Castrum de Santa Eulàlia de Puig-oriol finalmentes va poder celebrar el passat 14 de novembre. Van participar-hi un total de 110 corredors i corredores repartits en diferents categories. Aquesta cursa és la segona del calendari de la Lliga de Cros Escolar d’Osona .

Podeu consultar totes les classificacions tant del Cros de Santa Eulàlia de Puig-oriol com de la Lliga escolar a l’enllaç: https://ceosona.com/cros-escolar/

En Cadet Femení va pujar al podi en 3a posició Núria Sañas de lES Castell del Quer / Ca Vic, 5a Queralt Aranda de l’IES Castell del Quer, en Aleví M 4t Íber Abadias de Set de Córrer, en categoria Benjemí 4t Lleí Roira de l’Escola Lluçanès i 5a Iratí Gutierrez de l’Escola Gafarró, en Prebenjamí 2a Clàudia Perez de l’Escola Lluçanès. La jornada va concloure amb la cursa dels més petits nascuts a partir del 2017.

El cros escolar Mini Via Castrum s’organitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lluçà, l’AFA Gafarró, Via Castrum, Consorci del Lluçanès, Consell Esportiu d’Osona i Diputació de Barcelona.

Comparticions