Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Xavi Castillo 4tet


Diumenge 17 d’octubre
12 del migdia 
Parc de Can Riera, Perafita

Després de molts anys treballant a molts projectes com a sideman, Xavi Castillo torna a agafar el lideratge, en aquesta ocasió presentant el seu quartet. Per l’ocasió tornarà a trobar-se amb companys amb els quals ha compartit molta música. Venint des de Xipre Christos Yerolatsitis, tornant a viure a Catalunya, Gianni Galiardi i a la bateria tindrem un altre músic habitual de l’escena, Adrià Claramunt. El repertori consta d’arranjaments de standards i temes propis volent plasmar l’energia i subtilesa del Hard-bop, a vegades portant-ho a l’extrem, així i tot sempre sense perdre el swing. L’energia està assegurada.

Fitxa artística:

Gianni Galiardi – Saxo Tenor
Christos Yerolatsitis – Piano
Xavi Castillo – Contrabaix
Adrià Claramunt – Bateria


Espai Patrimonial


PARC DE CAN RIERA (PERAFITA)

El Parc de Can Riera és una petita zona enjardinada a peus del carrer Major de Perafita, situat a la part nord de la casa Can Riba: una casa de poble, formada per planta baixa  primer pis i golfes, amb teulada de doble vessant amb aigües a la façana principal. Conserva a planta baixa una finestra i un portal emmarcats amb pedra bisellada, el portal amb la inscripció “17 + 66 MANVEL GRAV” . 

Història: El carrer Major de Perafita es va construir principalment entre els segles XVII, XVIII i XIX, una època de creixement demogràfic i gran activitat econòmica al poble i a la comarca. L’any 1854 Perafita comptava amb 850 feligresos i 58 masies, el màxim de pobladors de tota la seva història.

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions