Project Description

A la recta final de curs és el moment que l’alumnat de 4t d’ESO ha de decidir cap on encaminar la continuïtat dels seus estudis. Molts d’ells optaran per el batxillerat (que en la majoria de les seves modalitats s’ofereix a l’Institut Castell del Quer de Prats de Lluçanès) o bé per als cicles formatius de grau mitjà.

Sovint hi ha dubtes i la decisió no és fàcil. Per això el Consorci del Lluçanès aporta a l’alumnat i famílies alguns recursos per donar suport en la presa de decisions.

NOVETAT: Després de l’ESO, què?

Una guia que recull la Formació Professional a prop del Lluçanès. El Consorci del Lluçanès ha elaborat aquest any una guia que recull tots els cicles formatius de grau mitjà, i també de grau superior, que es poden realitzar en diferents centres educatius de prop del Lluçanès, aproximadament a un màxim de 30 minuts. Per cada cicle inclou tots els centres on es pot cursar i s’hi relacionen les webs i els contactes. L’objectiu és ajudar a l’alumnat i a les famílies a poder localitzar de manera més àgil tota la formació que tenen a l’abast.

Consulta tota l’oferta educativa post-obligatòria a prop del Lluçanès aquí.