Després de cinc anys en els quals l’Estiu inquiet s’ha consolidat com l’oferta del Consorci del Lluçanès, el Servei de Joventut del Lluçanès i els ajuntaments adreçada als joves nascuts entre el 2008 i 2012 del territori durant el juliol i amb una programació d’activitats d’oci esportiu, educatiu i saludable, aquesta sisena edició arriba mantenint la seva essència però amb uns quants canvis remarcables!

  • L’activitat es portarà a terme únicament al municipi d’Olost per afavorir la cohesió entre joves de diferents municipis i que l’experiència sigui  més enriquidora, evitant grups molt reduïts. 
  • Volem que els mateixos joves puguin decidir quines activitats volen fer i organitzar-les amb ells i elles conjuntament! És per això que a banda de les 4 setmanes de juliol (dilluns, dimecres i divendres de 9:30 a 13h), també hi haurà 3 sessions puntuals el mes de juny per consensuar i decidir entre tots els joves inscrits quines activitats es voldran realitzar.
  • Per primera vegada hem inclòs dins les activitats una sortida refrescant de tot el dia a un parc aquàtic. Serà el 12 de juliol!
  • Durant l’última setmana, i per tancar amb l’Estiu Inquiet, ens aventurarem en una ruta per la muntanya durant tres dies i dues nits, amb total autonomia; dormirem en tendes i prepararem els nostres àpats. On s’anirà i com ens organitzem es decidirà també de forma conjunta entre tots i totes!
  • La inscripció implica participar de tot el programa en conjunt (3 sessions de juny de preparació + tot el juliol + sortida al parc aquàtic + 3 dies de ruta) i té un únic preu preu total de 110 €. Com cada any hi ha accés a beques i enguany també es valorarà si és possible ( sempre i quan sigui possible)  un servei de transport fins a Olost per les famílies que no tinguin forma de fer el desplaçament.

Les inscripcions es poden fer telemàticament en aquest enllaç fins el 24 de maig. *Atenció: No s’acceptaran inscripcions fora de termini.

En cas de dificultats per fer la inscripció telemàtica podeu venir presencialment al Consorci del Lluçanès (C/ Vell, 3 de Sta. Creu de Jutglar).

Per a qualsevol pregunta o dubte, podeu unir-vos al grup de Whatsapp de l’Estiu Inquiet o posar-vos en contacte amb nosaltres al següent número de telèfon: 699 20 05 44 (Martí).