Visita, espectacle i tast a Kibus

Diumenge 14 d’abril

L’activitat consta de: 

  • 11:00 h – Visita guiada a l’espai

  • 11:45 h – Espectacle d’arts escèniques

  • 12:30 h – Petit tast dels productes del projecte agroalimentari

.

.

.

Kibus – Olost

Elaboradors tradicionals de cervesa que imprimeixen el seu segell en un producte elaborat amb la majoria ingredients de cultiu ecològic i conservant mètodes i característiques diferencials. 

La visita a aquest espai consisteix en conèixer l’obrador de cerveses artesanes on es podrà comprendre el procés d’elaboració natural i tradicional de la cervesa per aconseguir un producte de qualitat amb aromes i sabors únics. 

Càpsules de circ

Espai Volat


Els membres de l’Espai Volat (Raúl Rodríguez, Debi Cobos, Jordi Serra, Tomeu Amer i Griselda Juncà) presentaran uns fragments dels seus espectacles de circ i de peces en procés de creació.

L’Espai Volat és un centre de creació, assaig i perfeccionament de circ, situat a Olost de Lluçanès. Està format pel ormador Raúl Rodríguez – Joc de Clown i les companyies de circ Voël i Hotel iocandi.

.

Productes ~ Tast

Produeixen cerveses artesanes compromeses amb els productes del territori i la sostenibilitat. Les cerveses reben un tractament personalitzat amb una cocció amb biomassa. No s’afegeixen accelerants del macerat ni productes químics per a escurçar la fermentació. Tampoc colorants, estabilitzants o conservants. No pasteuritzen ni realitzen carbonatació artificial a les seves receptes. Treballen conjuntament amb productors locals tant de blat Forment i tòfona del territori. 

En finalitzar l’espectacle es farà un petit tast guiat de les diferents varietats de cerveses artesanes que ens pemetrà conèixer i aprofundir en els diferents aromes, sabors i matisos en cadascuna d’elles.

On comprar els seus productes?

Al mateix establiment o en altres comerços locals del Lluçanès.


.

Més informació:

consorci@consorci.llucanes.cat
93 888 00 50

Comparticions