Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Messengers “Go higher!”


Diumenge 2 d’octubre
12 del migdia 
Plaça de l’Església de Perafita

Amb el seu directe dinàmic, alegre i contagiós, Barcelona Gospel MESSENGERS esta convertint el gospel en tot un fenomen de masses arreu del nostre país, penjant el cartell d’entrades exhaurides en gairebé tots concerts de la seva gira.

El maig de 2014 veu la llum …Go Higher!, el segon treball discogràfic de Barcelona Gospel MESSENGERS, enregistrat per David Casamitjana i masteritzat als prestigiosos Abbey Road Studios de Londres.

…Go Higher! és un disc dinàmic, que viatja més enllà del gospel, oferint-nos pinzellades del millor r&b, funk, pop de les ultimes dècades, amb una qualitat técnica i solidesa harmònica sense precedents en el nostre país. Un clam a l’optimisme, a superar junts els obstacles i a exigir-nos sempre més, l’autèntica filosofia de Barcelona Gospel MESSENGERS.

Fitxa artística:

Cor de sis veus

Ramon Escalé: piano


Espai Patrimonial


PLAÇA DE L’ESGLÉSIA DE PERAFITA

Sant Pere és una església de grans dimensions i d’estil barroc, construïda sobre la vella església romànica a mitjans del segle XVIII. La façana principal, robusta i amb pocs elements, presenta una forma curvilínia coronada amb pilones de pedra rematades amb esferes. La porta d’accés, d’arc rebaixat, està emmarcada amb pedra treballada. A l’interior de l’església es conserva el timpà de l’antiga església romànica decorat amb baix relleu.

Història: La primera notícia que es té del lloc de Perafita data de l’any 909, quan es cita l’indret com a límit de la parròquia d’Olost. L’església de Sant Pere no apareix documentada, però, fins l’any 1074, en un testament dels senyors de Lluçà.

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions