Una nova granja s’incorpora a la Ruta de la Llet com a empresa visitable.

Mas Rogers, una granja de vaques de llet situada a Sant Bartomeu del Grau, s’incorpora aquest mes de desembre com a empresa visitable dins la Ruta de la Llet del Lluçanès. La visita a Mas Rogers permetrà conèixer una granja familiar de de vaques de llet que pasturen a la finca. El recorregut de la visita porta a descobrir els camps de cultiu, les instal·lacions, l’alimentació dels animals, el procés de munyida i es podran tastar els productes derivats (iogurts, mató, flams) amb la llet de la pròpia granja produïts per una formatgeria del Moianès.

La Ruta de la Llet és una ruta turística agroalimentària per conèixer formatgeries i granges de llet de proximitat d’ovelles, vaques i cabres del Lluçanès. De la mà dels seus productors/es donen a conèixer i posen en valor la feina a les granges, als camps, l’alimentació dels animals i els productes que elaboren. A la ruta es poden tastar formatges, llet i derivats lactis, productes locals de gran qualitat de la nostra comarca per tal de descobrir el camí de la llet, de la granja a la taula!

Actualment formen part de la ruta el Soler de n’Hug (granja de vaques de llet), Betara (granja d’ovelles i elaboració de formatges) i Formatges de Lluçà (granja de cabres i elaboració de formatges). Amb la incorporació de Mas Rogers, la Ruta de la Llet passa a comptar amb 4 empreses visitables del Lluçanès.

Informació de la Ruta de la Llet: https://turisme.llucanes.cat/visiteu/ruta-de-la-llet/

Tríptic de la Ruta de la Llet (PDF)

Des de les àrees de Desenvolupament Rural, i Turisme i Patrimoni del Consorci del Lluçanès s’ha realitzat l’assessorament a l’empresa Mas Rogers per vincular-la a la Ruta de la Llet, i s’ha acompanyat en el disseny de la visita turística agroalimentària a l’explotació per poder proporcionar una bona experiència per als visitants. S’ha comptat amb el suport de l’ajuntament de Sant Bartomeu del Grau i la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.

 

 

Comparticions