Joan Carles Solé i Latorre

Joan Carles Solé i Latorre

Formació trajectòria i professional

Actualment compagino l’alcaldia amb la meva empresa d’instal·lacions i junt amb la meva dona gestionem la casa de colònies curtius.

Abans era entrenador de la federació catalana de gimnàstica, havia treballat al centre de tecnificació la fuixarda i al centre d’alt rendiment de sant cugat del vallès.

Vaig estudiar fins a cou a la salle gracia, tinc el títol d’entrenador de gimnàstica artística masculina, vaig fer el curs d’accés al master en alt rendiment esportiu, també tinc el títol de monitor i de director d’activitats en el lleure infantil i juvenil. aquests darrers anys per millorar en la meva actual ocupació vaig fer el cicle formatiu d’instal·lacions elèctriques i automàtiques.

Trajectòria política

Vaig fer de regidor a l’ajuntament de lluçà durant la legislatura de 1999 al 2003 amb en pere garet d’alcalde.

Comparticions