Presentació

//Presentació
Presentació2018-10-11T07:33:56+00:00
Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Presentació


El cicle “Intrús. Jazz pel forat del pany” és una iniciativa de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès. La seva finalitat és oferir i apropar un cicle de concerts de jazz, professionals i de qualitat, a diferents municipis del Lluçanès.

A part de la qualitat de les propostes musicals, aquest cicle vol realçar i fer més visible el patrimoni arquitectònic de les localitats participants i donar un valor cultural afegit al concert. Per aquest motiu, la selecció de la programació i la ubicació s’ha fet curosament per garantir un format coherent i engrescador a tots els nivells.

Així doncs, si ens voleu acompanyar, ens trobareu en horari de vespre o de vermut gaudint de concerts curts i íntims en grups reduïts, alhora que degustem el nostre patrimoni i ho maridem tot plegat amb els productes locals de la nostra terra.


Espais patrimonials2018-09-21T09:19:37+00:00

Ja siguin espais públics o bé privats, el Lluçanès és ple de joies arquitectòniques que formen part del nostre patrimoni arquitectònic. Gràcies a aquest cicle de concerts, molts d’aquests edificis obren les portes al públic per primera vegada; càlids, acollidors i plens de música.

En aquesta ocasió tots els espais són privats, i ens permetran descobrir patis, menjadors i fins i tot petites capelles domèstiques! 

Ca l'Andreuet (Prats de Lluçanès) La Serra (Perafita) El Molí (Olost) Casa Almató (Sant Feliu Sasserra) El Casino (Alpens)

Productes locals2018-10-04T11:07:08+00:00

L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec de l’espai de tast amb productes de gastronomia i beguda del cicle Intrús.

Amb el cost de l’entrada us podreu beneficiar d’una tapeta gratuïta i a més, diferents productors de l’associació vendran tapes i begudes, tot productes locals del Lluçanès. A cada concert trobareu diferents productes i productors.

Un gust pels sentits i una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació, alhora que degustem producte local i de proximitat.

Nyaaaam!.

+info: www.llucanesataula.cat

Xarxes socials


Programació 


Programació 2018

.

Més informació i contacte:

intrus@consorci.llucanes.cat
93 888 00 50 / 618 652 187

Shares