Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Inhumankind


Diumenge 11 de novembre  
12h del migdia
Casa Almató a Sant Feliu Sasserra

“Inhumankind” és el nou projecte de Pablo Selnik i Àlex Reviriego, dos dels músics més actius i arriscats de l’escena musical catalana. Després d’anys vinculats a projectes com el jazz modern, el metal, la música contemporànea o el drone, decideixen unir forces per tal de crear una música impossible. Fraseigs amorfs, riffs salvatges, polirrítmies que desafien la lògica… coronat per unes melodies d’una bellesa sinistra i ardent.

Pablo Selnik – flauta 
Àlex Reviriego – contrabaix


Espai Patrimonial


Casa Amató (Sant Feliu Sasserra)

La Casa Almató és una casa de mitjanes dimensions, planta baixa, primer i segon pis, construïda amb murs de càrrega que combinen la pedra i el maó. Datada del s. XVIII s’hi barregen estil com modern, barroc, contemporani i popular.

Destaquen les dues entrades a la planta baixa, les rajoles de ceràmica pintades amb motius que recorden la vida de Sant Pere Almató,  i la font urbana dedicada al mateix beat Almató. I és que va ser la casa natal de Sant Pere Almató (1830-1861). També és coneguda com Cal Metge, ofici que tenia el pare del Sant.

Cada últim diumenge d’agost se celebra la festa de Sant Pere Almató en honor al Sant, que se sap que va ser missioner exercint a Filipines i posteriorment a l’Indoxina, a l’actual Vietnam. El dia 1 de novembre de 1861 va morir decapitat en esclatar una revolta anticolonialista i anticristiana. Va ser beatificat l’any 1906 pel papa Pius X i canonitzat el 1988 per Joan Pau II.

Una curiositat: aquesta casa encara conserva mobles que havien pertangut a la família del Sant, així com un oratori o petita capella dedicada a la Mare de Déu del Roser.

Com arribar? Plaça del Pas Nou, 1 – 08274 Sant Feliu Sasserra  

Ubicació gps aquí


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula es farà càrrec de l’espai de gastronomia i beguda del cicle Intrús.

Amb el cost de l’entrada us podreu beneficiar d’una tapeta gratuïta i a més, diferents productors de l’associació vendran tapes i begudes, tot productes locals del Lluçanès. A cada concert trobareu diferents productes i productors. Un gust pels sentits.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.

Nyaaaam!


Compra entrades

.

Programació 2018

.

Shares