Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Horacio Fumero I P.J. González


Diumenge 21 d’octubre
12h del migdia 
La Serra de Perafita

Són dos grans músics i sobretot dos grans amics amb extenses i reconegudes trajectòries. Aquest duet de contrabaix i guitarra espanyola ens proposa viatjar amb la seva música des del flamenc fins a la fusió, enllaçant modernitat i tradició. En aquest projecte que ens presenten creen una música intimista i delicada que fusiona jazz i flamenc.

Pedro Javier González – guitarra flamenca
Horacio Fumero – contrabaix


Espai Patrimonial


La Serra (PERAFITA)

La Serra és una preciosa masia de grans dimensions situada en un punt elevat a l’extrem nord-est del terme municipal de Perafita, prop del límit amb el terme municipal de Sant Boi de Lluçanès.

A nivell arquitectònic és un espai format per planta baixa, primer pis i golfes. S’hi observen diferents arcs de mig punt i dos finestrals a la façana principal, així com una agradable eixida i galeria. A la façana principal hi ha una inscripció que data del 1853, tot i que s’han trobat documents que daten del 1553, quan era part de la parròquia de Sant Boi de Lluçanès.

Al costat de la masia trobem la impressionant pallissa.

Una curiositat: Vols jugar? A quina de les façanes hi ha una inscripció a una llinda, força erosionada, on s’intueix el cognom Serra? I quin altre element hi apareix que fa referència al nom de la masia?

Com arribar?  A 950 metres per pista forestal de la carretera BP-4653, punt quilomètric 14’100 – 08589 Perafita


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula es farà càrrec de l’espai de gastronomia i beguda del cicle Intrús.

Amb el cost de l’entrada us podreu beneficiar d’una tapeta gratuïta i a més, diferents productors de l’associació vendran tapes i begudes, tot productes locals del Lluçanès. A cada concert trobareu diferents productes i productors. Un gust pels sentits.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.

Nyaaaam!


Compra entrades

.

Programació 2018

.

Shares