Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Gianni Gagliardi 4tet


Dissabte 6 d’octubre
20.30h del vespre
Ca l’Andreuet a Prats de Lluçanès

El saxofonista i compositor Gianni Gagliardi debuta com a líder a l’àlbum “Nomadic Nature”, compost íntegrament de música original carregada d’històries autobiogràfiques, d’espais i persones que han impactat enormement a Gagliardi. És a través de les seves composicions que l’autor reflexiona sobre l’experiència de ser un artista sense residència estable; un ciutadà del món que vaga amb el seu saxòfon a la recerca de la pròxima experiència o trobada que nodreixi el seu art.

Gianni Gagliardi – saxo
Xavi Torres – piano
Manel Fortià – contrabaix
Armando Luongo – bateria


Espai Patrimonial


Ca l’Andreuet  (PRATS DE LLUÇANÈS)

Ca l’Andreuet es va construir a principis segle XX amb un estil modernista que juga amb línies corbes. Un edifici format per un volum quadrat de planta baixa i primer pis, amb teulada de quatre vessants.

A nivell arquitectònic predominen els arcs rebaixats amb pedra treballada i, si us hi fixeu, trobareu un element repetit a totes les façanes: petites obertures en forma de taps de xampany. Ah, i el pou que hi ha al jardí, és imperdible!

La gent gran del poble explica que ca l’Andreuet i la Torre Malla es van edificar al mateix temps. El nom de ca l’Andreuet prové del propietari que la va fer edificar – Andreu Fàbregues-.

Una curiositat: Era un habitatge on també hi venien medicaments, ja que el propietari era farmacèutic, i per aquest motiu se li va començar a dir la Farmàcia, nom amb la qual es coneix també avui en dia.

Com arribar?  C/Orient, 7 – 08513 Prats de Lluçanès

Ubicació gps aquí


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula es farà càrrec de l’espai de gastronomia i beguda del cicle Intrús.

Amb el cost de l’entrada us podreu beneficiar d’una tapeta gratuïta i a més, diferents productors de l’associació vendran tapes i begudes, tot productes locals del Lluçanès. A cada concert trobareu diferents productes i productors. Un gust pels sentits.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.

Nyaaaam!


Compra entrades

.

Programació 2018

.

Shares