Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Fun Dan Mondays by Dan Arisa


Dissabte 8 d’octubre
5 de la tarda 
Castell d’Olost

El concert de ‘FDMusic’ és l’espectacle que interpreta tota la música original de la Cia i que esdevé l’essència de tots els espectacles en un format  musical, més íntim, fresc, energètic i proper al públic. 

La música original de la companyia és l’essència de tots dels espectacles; FDM Music és aquesta música feta concert. 100% en directe, sonoritat moderna i direcció des de la bateria al centre de l’escenari. Amb Dan Arisa a la composició musical, la direcció i la bateria, Albert Oliveres al piano i al sintetitzador, Roger Giménez al piano, Francina Mercadal al trombó, Ona Pardo al trombó i la veu, Elena Rescalvo al trombó baix i Pepsi al baix elèctric, els temes es desenvolupen amb la creativitat de cada intèrpret.

Fitxa artística:

Dan Arisa: composició musical, direcció i bateria

Albert Oliveres: piano i sintetitzador

Roger Giménez: piano

Laura Franco: trombó

Ona Pardo: trombó i veu

Elena Rescalvo: trombó baix

Pepsi: baix elèctric


Espai Patrimonial


CASTELL D’OLOST

El castell d’Olost es troba situat en una fondalada al sud del nucli urbà d’Olost, prop de la riera d’Olost. La façana principal, orientada a l’oest, presenta una portalada d’arc rebaixat al primer pis a la qual s’accedeix a partir d’una escalinata de pedra moderna. Destaca la torre, de planta quadrada, construïda amb murs de maçoneria de pedra, coronada amb merlets i amb espitlleres com a obertures originals. A l’esquerra hi ha les restes d’un possible matacà i diverses fines espitlleres. La façana sud presenta un portal d’arc de mig punt a la planta baixa, que constituïa antiga entrada principal al castell.

Història: Es tracta d’un castell restaurat i documentat el 1117 en el testament de Bernat Guillem d’Olost el castell va sorgí de la descomposició del terme primitiu de l’antic castell d’Oristà. El castell no fou mai una fortificació estratègica de defensa tal com ho indica la seva situació sinó que fou més aviat una residència rural senyorial, erigit com a aglutinador d’unes possessions feudals.


Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions