Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Elisabet Raspall World Trio


Diumenge 24 d’octubre
12 del migdia 
Plaça de Sant Pere Almató, Sant Feliu Sasserra

La pianista i compositora vilanovina Elisabet Raspall, acompanyada del contrabaixista Tom Warburton i el percussionista Jarrod Cagwin, tots dos nord-americans, formen el Elisabet Raspall World Trio. Presenten les peces d’un dels darrers treballs discogràfics de la compositora, el 12è de la seva col·lecció particular, un preciós àlbum titulat “Links”, una obra subtil, plena de composicions d’una delicada arquitectura i amb un bon gust exquisit.

Eficacia comunicativa, elegància i creativitat amb sabor mediterrani i influències brasileres estan presents en la música de la pianista, compositora i cantant vilanovina.

“Elisabet Raspall és una interpret de jazz amb idees pròpies. Compon unes melodies que evoquen la seva terra. Assegura que la música és molt més que l´art de combinar els sons d´acord amb les lleis de la melodia, els ritmes i l´harmonia. Elisabet segueix una filosofia de treball pròpia, que està basada en unes creences profundes. Ella esdevé una peça més al servei d´una música que composa amb la delicadesa d´un orfebre i bevent lliurement d´un ampli ventall de fonts sonores alienes al “swing”. Música poètica, lírica, de textures i melodies que es van enllaçant defugint allò previsible.” (Carles Cascón, Diari Sabadell )

Fitxa artística:

Elisabet Raspall – Piano i composició

Tom Warburton – Contrabaix

Jarrod Cagwin – Percussió


Espai Patrimonial


PLAÇA DE SANT PERE ALMATÓ (SANT FELIU SASSERRA)

La plaça de Sant Pere Almató està situada al carrer Vilaclara. 

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions