El Consorci del Lluçanès neix el desembre del 2001, amb l’objectiu prioritari de treballar i garantir un servei de qualitat a tota la comunitat lluçanesa, esdevenint el nexe de connexió entre els 13 municipis.

Des d’aleshores el Consorci ha anat evolucionant, adaptant-se en cada moment a noves necessitats, projectes, objectius i tecnologies.

A dia d’avui, la nostra tasca està dividida en Àrees des d’on gestionem diferents Projectes que abracen i arriben a tota la comarca : accions formatives, servei d’ocupació, atenció a les persones, empresa i emprenedoria, desenvolupament rural, promoció turística i patrimoni, esports, cultura, TIC, així com varis serveis mancomunats.

Aquesta nova pàgina web vol ser l’aparador on puguem mostrar i explicar qui som i què fem, de manera estructurada i actualitzada, amb una visió de transparència i amb un format més intuitiu, interactiu i participatiu.
Val a dir que l’actiu més valuós que tenim al territori són les persones: som gent compromesa i arrelada, entusiasta i il.lusionada, treballadora i lluitadora.

Des del Consorci creiem i apostem pel territori, pels nostres recursos, per la nostra cultura, festes i tradicions, per la feina ben feta i sobretot, per la nostra gent.

Entre tots, farem gran El Lluçanès.

Isaac Peraire i Soler

Isaac Peraire i Soler - Octubre 2015

Isaac Peraire i Soler- Octubre 2015

Shares