Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

DaBumbus


Dissabte 2 d’octubre
17:30 de la tarda 
Església de Sant Boi de Lluçanès

Un duet amb una sonoritat diferent, nova i original. daBUMBUS neix a Barcelona però viatja per tot el món a través de la seva música, amb el seu so i la improvisació. Músiques que van des del jazz a la música brasilera, queden totes recollides i properes unes a les altres per la sonoritat que creen tant única, amb la seva complicitat y saber fer. Versàtils cadascú amb el seu instrument i amb la barreja d’altres instruments que apareixen sense que t’ho esperis, banjo, guitarra, cavaquinho, i les veus. 

Fitxa artística:

Marta Roma – Violoncel i veu

Antony Da Cruz – baix elèctric, cavaquinho, banjo i veu


Espai Patrimonial


ESGLÉSIA (SANT BOI DE LLUÇANÈS)

És una església de grans dimensions d’estil barroc-neoclàssic, planejada i erigida pels germans Josep i Jacint Moretó entre els anys 1763 i 1775. En destaca la portalada esculturada: un portal d’arc rebaixat decorat amb pedra motllurada amb el rostre d’un angelet a la clau de volta i un segell amb garlandes, on hi ha gravada la data de 1767; dues falses pilastres decorades amb motius vegetals amb falsos gerros florals, esculturats; una fornícula ornamentada amb elements vegetals i motllures a mode de guardapols, amb la imatge de Sant Baldiri. 

A l’interior es conserva un conjunt excepcional de l’art barroc i neoclàssic de Catalunya. D’un alt valor artístic, els retaules són una mostra de l’evolució de l’art a la Catalunya dels segles XVII i XVIII.

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions