Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Cóguiba Trio


Dissabte 15 d’octubre
5 de la tarda 
Plaça Major de Sant Boi de Lluçanès

Cóguiba Trio és un projecte musical que el formen l’Eduardo Mejía (guitarra), l’Andrea González (bateria) i l’Adrià Pinto (Contrabaix) quan vam coincidir quan estudiavem Jazz en el Conservatori superior de música del Liceu. Durant aquest 5 anys, els 3 membres del grup van anar creixent personalment i musicalment junts però sense formar cap proposta músical propia, més aviat de sidemen o de líder en altres projectes paral·lels. Aquest és el motiu que aquest any, hem decidit ajuntar-nos i recollir composicions pròpies de cada membre del grup per així poder crear el primer àlbum a nom de Cóguiba Trio.

Els temes que engloben l’àbum són temes originals intrumentals, però difereixen del canon standard que entenem com a Jazz ja que, encara que ens arrelem en la tradició jazzística, la individualitat de cada tema fa que traspasi la barrera estilística i més aviat defineixi la nostra experiència vital d’aquest 5 anys dins i fora del trio.

Fitxa artística:

Eduardo Mejía: guitarra

Andrea González: bateria

Adrià Pinto: contrabaix


Espai Patrimonial


PLAÇA MAJOR, SANT BOI DE LLUÇANÈS

Petita plaça situada al nucli antic del poble, prop de l’església parroquial. La plaça estructura diferents carrers estrets i sinuosos, adaptats a l’orografia del terreny, amb cases bastides durant els segles XVII i XVIII, època de creixement social I econòmic de la població. Les cases, de pedra, conserven obertures (portes i finestres) fetes amb pedra treballada i bisellada.


Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions