Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Carolina Alabau & Èlia Bastida


Dissabte 9 d’octubre
17h de la tarda 
Mas Roca, Olost

Carolina Alabau i Èlia Bastida presenten un nou projecte fusionant la personalitat musical de cadascuna. Amb recorreguts diferents i experiències consolidades en diversos projectes com la Sant Andreu Jazz Band o Quartet Mèlt, ara són duet estable que presenta el seu primer disc, Meraki (ADEP, 2021). La  combinació  de  les  seves  veus, el violí, el piano i la percussió aporta un ampli ventall de timbres a la seva música. Passant per temes propis, bossa-nova, cançó mediterrània i jazz creen una atmòsfera única i íntima.

Fitxa artística:

Èlia Bastida – violí, veu, percussions

Carolina Alabau – veu, piano, percussions


Espai Patrimonial


MAS ROCA (OLOST)

El mas Roca està situat  prop d’Olost, als peus de la pista forestal que comunica el nucli amb les masies de Sallent, Pelaroger o el Mas. Es tracta d’una masia documentada a l’època medieval i reformada al segle XVIII, tal com indica la data inscrita al portal “MAS ROCA 1776”. Destaca un bonic porxo adossat modernament i un petit jardí amb una escultura de Toni Batllori.

Història: Apareix documentada en el capbreu de la cambreria de l’estany en temps del cambrer Antoni Bet (finals del segle XIV i principis del XV) formant part de la batllia d’Olost.

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions